Referenssit

Juholta saatiin meidän perheen loma-asuntoon uusi katto. Olemme erittäin tyytyväisiä siistiin kädenjälkeen ja ammattitaidolla tehtyyn työhön. Työ sujui luvatusti aikataulussa. Vanhojen peltien poisvienti sekä pihan siistiminen remontin jälkeen oli tehty todella hyvin. Emme voi muuta kuin suositella ja arvosana työstä 10 1/2! Kiitos!

Minna ja Pertti Berglund,
Hyvinkää

Olen todella tyytyväinen kuinka nopeasti asiakaskyselyyn vastattiin. Juholta Oy osasi tarjota toimivampaa sekä edullisempaa ratkaisua ongelmakohtaan. Asennus sujui aikataulussa ja sovitun mukaisesti ja työnjälki on erittäin siistiä. Käytän yrityksen palveluita todennäköisesti myös jatkossa.

Susanna Sihlman, Järvenpää

Juholta tilattiin talon pesu ja huoltomaalaus sekä sokkelin pinnoitus. Jo ensikäynnillä saatiin ehdotukset miten edetään. Projekti hiukan paisui ja entrattiin avoparveke samalla. Nämä ammattilaiset ei häiriintyneet, vaikka ajoittain nelijalkaiset työnjohtajat olivat esittämässä asioista omia mielipiteitään. Ammattilaisten näkemykset ja vinkit oli kultaakin kalliimpia. Iso projekti saatiin kunnialla päätökseen, meillä on nyt niin kaunis talo!

Team Hakalat, Hyvinkää